Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ


24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΔΕΔΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

24 ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ

Το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Φθιώτιδας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία που προκυρήχθηκε για την Πέμπτη 24 Νοέμβρη.

Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , οι αυτοαπασχολούμενοι ,οι άνεργοι ,οι συνταξιούχοι ,οι αγρότες , μετά από έξι χρόνια σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής αισθάνονται το καταστροφικό έργο όλων όσων υλοποιούν τα μνημόνια μειώνοντας τα εισοδήματα και την δημοκρατία.
Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας , η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων επιχειρήσεων ,η ελαστικοποίηση της εργασίας , η αύξηση της ανεργίας , η αύξηση της φοροληστείας , η συρρίκνωση των δημόσιων υπηρεσιών δια της υποχρηματοδότησης και της κατά όνομα αξιολόγησης , που σημαίνουν εντολή - εκτέλεσης – του ελληνικού λαού.

Απέναντι στην επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας πρέπει να απαντήσουμε με ψηλά το κεφάλι, μαζικά και αγωνιστικά με πανεργατικό παλλαϊκό μέτωπο κόντρα στις αντιλήψεις που μας θέλουν χωρισμένους, εύκολη λεία στα απάνθρωπα σχέδια τους .

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους με την συμμετοχή τους να ανακόψουν και να ανατρέψουν την επερχόμενη λαίλαπα , να δηλώσουν την αντίθεση τους στα σχέδια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Διεκδικούμε
  • Δημόσιες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις κοινωνίας
  • Αύξηση δαπανών σε Παιδεία, Υγεία, Κοινωνική Ασφάλιση, Δημόσιες επενδύσεις
  • Κατάργηση των ελαστικών μορφών της εργασίας
  • Να σταματήσει η καταλήστευση των εισοδημάτων
  • Κατοχύρωση του δικαιώματος των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και της σύναψης γενικών και κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας
Ντούζγος Κώστας       Αλιμήσης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative