Social Icons

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Συνεχίζει στον ίδιο σκοπό, εχθρικό για το λαό και τη νεολαία  η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Αυτή τη φορά σειρά είχαν οι μαθητές. Με αστυνομία εισαγγελέα προσήγαγαν μαθητές και ένα γονιό, μέσα στη νύχτα. Νέοι άνθρωποι υπερασπιστήκαν  το αυτονόητο, το δικαίωμα τους  να   αγωνίζονται   για   την   μόρφωση   και   το   μέλλον   τους, γι αυτό και  τους   οδήγησαν   στην Αστυνομική   Διεύθυνση   Φθιώτιδας. 
 Δεν είναι τυχαία τέτοια γεγονότα ,δεν είναι η πρώτη φόρα που το αστικό κράτος χρησιμοποιεί μέσα καταστολής εκφοβισμού ενάντια στο λαό που αγωνίζεται . Όσο οξύνεται η αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος του λαού. Τόσο τα μετρά εκφοβισμού και καταστολής εντείνονται . Κανένας να μην μένει απαθής σε αυτή την κατάσταση .

Η οργανωμένη συλλογική δράση μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά σήμερα. Η διεκδίκηση αιτημάτων που να καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες χωρίς συμβιβασμό .

Τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να αφήνονται αναπάντητες από το εργατικό λαϊκό κίνημα. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει μόνο του λαού η πάλη θα τη σπάσει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/ΟΚΤ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ.

Το ΔΣ του σωματείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative