Social Icons

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πρώην αστυνομικός, υποψήφιος της Χ.Α ο δράστης της δολοφονίας στη Πανόρμου - Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψή του


1
ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συνταξιούχος αστυνομικός, υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, φέρεται να είναι ο 63χρονος δράστης της δολοφονίας ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου- σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη και η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει άγριο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ έχουν γίνει και 3 προσαγωγές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε άγριος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών.
Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρώην αστυνομικός ενοχλούσε τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις για την συμπεριφορά του.
Σήμερα, μετά από μια ακόμη παρατήρηση κι ένα καυγά που ακολούθησε, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε τρείς φορές εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αλλά και από κατοίκους ο 63χρονος δράστης, απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή σε δήμο της Μεσσηνίας, το 2012. Μάλιστα ως απόστρατος αξιωματικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε στη σύσταση των «Ταγμάτων Εφόδου». Έστειλε μάλιστα ανακοίνωση σε τοπική εφημερίδα της Πελοποννήσου, με την οποία καλεί τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση».

presspublica.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative