Social Icons

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΘΗΛΗΣ - ΛΑΜΙΑΣ


ΤΡΑΚΤΕΡ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ασφαλίτες, με παρουσία και εντολή εισαγγελέα, περικύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 6ο και 5ο Λύκειο Λαμίας, προκειμένου να καταστείλουν την κατάληψη των μαθητών και παιδιών μας, τα οποία διεκδικούν το δικαίωμα στη μόρφωση και το δικαίωμα να αγωνίζονται για το μέλλον τους.

Προχώρησαν σε συλλήψεις των μαθητών και ενός γονέα περνώντας του χειροπέδες, με τραμπούκικες και βίαιες μεθόδους απομάκρυναν τον κόσμο που πήγε να συμπαρασταθεί στα παιδιά και να αποτρέψει τη σύλληψη τους. Και όλα αυτά τα έκαναν αστυνομικοί και εισαγγελέας για να κάμψουν το ηθικό τους και να τους δώσουν ένα μάθημα «ότι κανείς δεν επιτρέπεται να βγαίνει έξω από το μαντρί τους» .

Όλη αυτή η κίνηση είναι η συνέχεια της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να καταστέλλει τον οποιοδήποτε αγώνα και διεκδίκηση που αμφισβητεί τις επιλογές τους, οι οποίες μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, σπέρνοντας την απογοήτευση.

Πέρσι οι αγρότες, πριν λίγο καιρό οι συνταξιούχοι, τώρα τα παιδιά μας!
Τους δηλώνουμε ότι εμείς ως αγρότες και ως γονείς θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας και δίπλα σε οποιαδήποτε λαϊκή κινητοποίηση, που στόχο θα¨χει να διεκδικεί την ικανοποίηση των αναγκών μας.
Τους δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους εάν τολμήσουν να προχωρήσουν σε διώξεις μαθητών και γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative