Social Icons

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας: Βανδαλισμός στο σχολείο μας


Εικόνες ντροπής και απογοήτευσης αντίκρισαν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου μας την Παρασκευή το πρωί καθώς είδαν τον λαχανόκηπό τους κατεστραμμένο. Αυτή τη φορά εξωσχολικοί (θέλουμε να πιστεύουμε) έβγαλαν το άχτι τους καταστρέφοντας τον φράχτη και τα φυτά που τα ίδια τα παιδιά φύτεψαν για το wheeling2help. Δυστυχώς το σχολείο μας έχει πέσει πάρα πολλές φορές θύμα βανδαλισμού. Άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου και προφανώς προβληματικών οικογενειών καταστρέφουν το σχολείο μας (ίσως και οι ίδιοι να πέρασαν δυστυχώς ως μαθητές από αυτό) σπάζοντας τζάμια, χαλώντας κλειδαριές ή βρύσες κ.ά..

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

Σαν σύλλογος κατανοούμε ότι τα παιδιά πρέπει να παίζουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, άλλωστε και κάποιοι από μας το έκαναν, αλλά το θέμα είναι ότι προέχει ο σεβασμός προς το χώρο του σχολείου.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει σε ακραίο σημείο και έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της αποδεκτής συμπεριφοράς σας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι το σχολείο μας θα περιπολείται και όποιος καταστρέψει ξανά θα αναλάβει και τις ευθύνες του ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative