Social Icons

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Στυλίδα:ο Αγροτικός Σύλλογος Στυλίδας – Εχιναίων καλεί τους αγρότες της περιοχής σε σύσκεψη σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου


Αγροτικός Σύλλογος Στυλίδας – Εχιναίων

Συνάδελφοι αγρότες

Η καλλιεργητική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και εμείς βρισκόμαστε απέναντι στο φάσμα της καταστροφής λόγω της εγκατάλειψης από το υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης και τις υπηρεσίες της περιφέρειας της οργανωμένης δακοκτονίας, παρόλο που μας παρακρατούν τα απαραίτητα ποσά, δημιουργώντας έτσι όλες εκείνες τις συνθήκες που οδηγούν τις οικογένειες μας σε αδυναμία επιβίωσης.
Από την άλλη είμαστε αντιμέτωποι με τις συνεχιζόμενες αντιαγροτικές και αντιλαϊκές πολιτικές της παρούσας κυβέρνησης, που ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο των προηγούμενων, εφαρμόζει χωρίς κανένα δισταγμό νέα φορομπηχτικά και αντιλαϊκά μέτρα, καθώς και τις αντιαγροτικές κατευθύνσεις της ΕΕ και την νέα ΚΑΠ.

Νέα χαράτσια και μέτρα ετοιμάζουν να μας προσθέσουν.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, που δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας

Γι΄ αυτό ο Αγροτικός Σύλλογος Στυλίδας – Εχιναίων καλεί τους αγρότες της περιοχής σε σύσκεψη σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 7.00 το βράδυ στον Πολυχώρο του Δήμου Στυλίδας προκειμένου να συζητήσουμε τα εξής θέματα:
  • Αντιμετώπιση της δακοπληξίας και προγραμματισμός για την αγωνιστική διεκδίκηση αποζημιώσεων.
  • Ενημέρωση από το Συντονιστικό του Μπλόκου της Ανθήλης στο οποίο συμμετέχει και ο σύλλογος μας, για τις τελευταίες εξελίξεις. 
  • Την συμμετοχή μας στην πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στη Νίκαια της Λάρισας, που συγκάλεσε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, για να αποφασίσουμε την έναρξη του νέου κύκλου των αγωνιστικών κινητοποιήσεων. 
Είναι απαραίτητο να συμμετάσχουμε όσοι γίνεται περισσότεροι.

Η οργάνωσή μας, η αποφασιστικότητα και η μαζικότητα είναι τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να αντιτάξουμε προκειμένου να πετύχουμε την λύση των προβλημάτων μας και όχι η απογοήτευση και η απάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative