Social Icons

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Από την Δυτική Ελλάδα οι επίδοξοι χρυσοθήρες που πιάστηκαν στη Στυλίδα, με τα φτυάρια στα χέρια!


χρυσοθήρες
Ξεκίνησαν από τον Πύργο Ηλείας και ήρθαν στην ανατολική Φθιώτιδα για να βρουν το θησαυρό, αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες….
Πρόκειται για 6 συλληφθέντες, 3 Έλληνες και 3 Αλβανούς, τους οποίους έπιασαν «επί τω έργω» στην περιοχή της Νεράιδας, οι αστυνομικοί του Α.Τ Στυλίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι επίδοξοι χρυσοθήρες είναι από τον Πύργο Ηλείας και ήρθαν με δυο αυτοκίνητα, έναν χάρτη, ειδικό μηχάνημα και σκαπτικά εργαλεία, στην ανατολική Φθιώτιδα για να βρουν λίρες.

Χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της Στυλίδας τους εντόπισαν σε ένα ρέμα κοντά στη Νεράιδα, όπου ήδη είχαν σκάψει σε ένα σημείο και συνέχιζαν τις ανασκαφές.

Το απόγευμα της Παρασκευής, όπως αναφέρει το lamiareport.gr οι έξι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, για παράνομη ανασκαφή σε δασική έκταση.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Κώστας Μπαρούτας, που έχει αναλάβει τους τρεις Έλληνες,  η όλη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αρμόδιες προανακριτικές και ανακριτικές αρχές με προσοχή συλλέγουν στοιχεία για να συμπληρώσουν την σχηματισθείσα δικογραφία, χωρίς όμως έως και σήμερα να έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τους εντολείς του τα οποία στοιχειοθετούν τις αποδιδόμενες σε αυτούς κατηγορίες.

«Κατά καιρούς έρχονται πολλοί «χρυσοθήρες» στην περιοχή της Νεράιδας και αλλού στην ανατολική Φθιώτιδα, που ψάχνουν για λίρες και αρχαία. Οι περισσότεροι εμφανίζονται ως κυνηγοί και ρωτάνε διάφορα πράγματα τους ντόπιους για τοποθεσίες και άλλα…», μας είπε κάτοικος της περιοχής που μας έστειλε και τη φωτογραφία, όπου φαίνεται το σημείο που είχαν σκάψει οι έξι «χρυσοθήρες» πριν πιαστούν από τους αστυνομικούς.

sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative