Social Icons

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματικό κελεπούρι...


Β. Λεβέντης
Πραγματικό κελεπούρι

Την πρότασή του για «οικουμενική κυβέρνηση» ανέπτυξε για πολλοστή φορά ο Β. Λεβέντης σε ραδιοφωνική συνέντευξη («Παραπολιτικά»). Και τι είπε ακριβώς: «Μια κυβέρνηση που έχει 15% ο Τσίπρας και 1% - 2% ο Καμμένος, με 17% μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση με τόσο σκληρά μέτρα; Επί έξι χρόνια κοροϊδεύαμε, και ο Γιωργάκης και ο Σαμαράς όταν ήταν να πάρουν τη δόση, περνάγανε στη Βουλή κάποια σκληρά μέτρα για να πάρουν τη δόση και δεν εφαρμοζόταν τίποτα στην κοινωνία.
Οι ξένοι αναγκαστήκανε και βάλανε τον κόφτη και βάλανε και το υπερταμείο ακριβώς γιατί μας έκριναν αναξιόπιστους.

 Οπότε τώρα κάθε κυβέρνηση ξέρει ότι, αν δεν εφαρμόσει τα της Ευρώπης, θα κόβονται μισθοί και συντάξεις ή θα εκποιείται περιουσία του Δημοσίου». Δηλαδή, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, η οικουμενική κυβέρνηση χρειάζεται για τους παρακάτω λόγους:

Πρώτον, για να ψηφίζονται από ευρύτερες πλειοψηφίες τα αντιλαϊκά μέτρα.
Δεύτερον, για να διασφαλιστεί ότι, αφού ψηφιστούν, θα εφαρμόζονται κιόλας.
Τρίτον, για να γλιτώσουν οι «ξένοι» από το ...μαρτύριο να θεσπίζουν κόφτες και υπερταμεία, προκειμένου να προχωρά η αντιλαϊκή πολιτική που συναποφασίζουν με την κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα στην Ελλάδα.

Τι να πει κανείς... Πραγματικό «κελεπούρι» η Ένωση Κεντρώων και ο πρόεδρός της για το κοπάδι των ντόπιων και ξένων μεγαλοκαρχαριών που μόνιμα έχουν την ανάγκη να αυξάνουν την κερδοφορία τους απομυζώντας όλο και περισσότερο ιδρώτα και αίμα από τον κοσμάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative