Social Icons

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Α΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Α΄ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκε το Σάββατο 24/9) το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας. Το 3 στα 3 έκανε ο Οπούντιος Μαρτίνου, καταιγιστικός ο Ευρυτανικός του Αχιλλέα Καμπά.

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε ο Οπούντιος Μαρτίνου που επικράτησε του Παμμωλιακού με το ευρύ 6-2. Χατ τρικ για την ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου πέτυχε ο Μιχαήλ.

Καταιγιστικός ήταν ο Ευρυτανικός που συνέτριψε τα Καμένα Βούρλα με 8-1. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αχιλλέα Καμπά ο γκολκίπερ Γιολδάσης που σκόραρε με πέναλτι, ενώ έπιασε και πέναλτι. Σε πολύ καλή μέρα οι Κυριτσόπουλος και Αλεξίου που πέτυχαν από δυο γκολ.

Εύκολο έργο είχε ο περσινός πρωταθλητής Ολυμπιακός Λαμίας. Οι ερυθρόλευκοι του Σπύρου Λέντα νίκησαν την Προοδευτική Λάρυμνας με 4-0 έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Τη δεύτερη νίκη της πέτυχε η Στυλίδα. Το συγκρότημα του Κώστα Αλεξίου επιβλήθηκε του Αστέρα στο Σταυρό με 2-0. Τα γκολ για τον ΑΟΣ πέτυχαν οι Λάγιος και Βαρυπάτης.

Νικηφόρα πέρασε από το Καινούριο η Αταλάντη. Η ομάδα του Δημήτρη Πούλου επικράτησε του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δαραμάρας στο 27ο λεπτό.

Στο Καλαπόδι η τοπική ομάδα νίκησε τον αξιόμαχο Όμβρο Ομβριακής με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το Γουργιώτη, όμως οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με το Νάσιο. Το γκολ που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννουδάκη πέτυχε ο Γιώργος Ζιάκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Συναρπαστικό ματς έγινε στις Λιβανάτες όπου η Μαλεσίνα νίκησε τη Δάφνη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Καλλή στο 37’, με τους παίκτες του Δημήτρη Βέλλου να ισοφαρίζουν με τον Τσιάμη στο 77’. Στη συνέχεια η Δάφνη έχασε πέναλτι με τον Παπαναστασίου. Τελικά η Μαλεσίνα του Γιάννη Αποστόλου πήρε τη νίκη με γκολ των Δουσιώτη και Γουρνά.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Νέο Κρίκελλο. Η ομάδα του Θανάση Αργύρη επικράτησε των Καλυβίων με 2-0 χάρη σε γκολ των Αυγέρη και Χαντζή.

Ο Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία πήρε στα χαρτιά το ματς με την Ένωση 2010 καθώς η ομάδα της δυτικής Φθιώτιδας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:
  • Καλαπόδι-Όμβρος Ομβριακής 2-1 (30’ Γουργιώτης, 45’ Γ. Ζιάκας-33’ Νάσιος)
  • Ολυμπιακός Λαμίας-Προοδευτική Λάρυμνας 4-0 (25’ Ν. Λέντας, 30’ Ζήσιμος, 48’ Καυκιάς, 56’ Κακάβας)
  • Ευρυτανικός-Καμένα Βούρλα 8-1 (22’ Ντεμίρης, 34’, 45’ Κυριτσόπουλος, 36’ πεν. Γιολδάσης, 59’ αυτογκόλ Θεοδοσόπουλος, 64’, 77’ Αλεξίου, 80’ Διαμαντής-66’ Τσεκούρας) 
  • Δάφνη Λιβανατών-Μαλεσίνα 1-3 (77’ Τσιάμης-37’ Καλλής, 80’ Δουσιώτης, 93’ Γουρνάς)
  • Νέο Κρίκελλο-Καλύβια 2-0 (31’ Αυγέρης, 48’ Χαντζής)
  • Αστέρας Σταυρού-Στυλίδα 0-2 (36’ Λάγιος, 60’ Βαρυπάτης)
  • Άρης Αγ. Κων/νου-Αταλάντη 0-1 (27’ Δαραμάρας)
  • Οπούντιος Μαρτίνου-Παμμωλιακός 6-2 (12’, 34’, 35’ Μιχαήλ, 22’ Νούλας, 43’, 88’ Γκανάς-50’ Γκιάτας, 60’ Σκόρδας)
  • Ένωση 2010-Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία 0-3 ά.α.
Η βαθμολογία:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ 9
ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ 7
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ 7
ΣΤΥΛΙΔΑ 7
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 7
ΟΜΒΡΟΣ 6
ΚΑΛΑΠΟΔΙ 6
ΗΡΑΚΛΗΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ 5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 4
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ 4
Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ 4
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 4
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ 3
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 1
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 1
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ 0
ΚΑΛΥΒΙΑ 0
ΕΝΩΣΗ 2010 0

Η επόμενη αγωνιστική (1/10):

ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ - ΚΑΛΑΠΟΔΙ
ΟΜΒΡΟΣ - ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΟΔ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - Ν. ΚΡΙΚΕΛΛΟ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΣΤΥΛΙΔΑ - ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ - ΕΝΩΣΗ 2010 3-0 α.α.
ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ - ΗΡ. ΡΟΔΙΤΣΑΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ

starsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative