Social Icons

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σοκάρουν οι πληροφορίες για τη συμπλοκή στις Φυτείες και την εμπλοκή Μπαρμπαρούση


Μπαρμπαρούσης
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων τα οποία μαζί με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση φέρονται να είναι οι δράστες ξυλοδαρμού τριών ατόμων σε καφετέρια των Φυτειών χθες το πρωί.

Αναζητούνται καθώς η Αστυνομία κινήθηκε αυτεπάγγελτα και επιδιώκει να τους συλλάβει με το αυτόφωρο να εκπνέει σήμερα ,Τρίτη, τα μεσάνυχτα.
Βέβαια ο βουλευτής δεν ανησυχεί για…σύλληψη καθώς ως «εθνοπατέρας» που είναι για την αφεντιά του ακολουθείται άλλη διαδικασία, δηλαδή σχηματισμός δικογραφίας και αποστολή της στη Βουλή που θα αποφασίσει για τυχόν άρση ασυλίας. Ωστόσο αναζητούνται ο πατέρας του, ένα 26χρονος συγγενής του και δύο ακόμη άτομα τα στοιχεία των οποίων δεν είναι γνωστά.

Οι πέντε αυτοί άνδρες φέρονται να μετέβησαν με δύο οχήματα στις Φυτείες αναζητώντας έναν 26χρονο άνδρα, αστυνομικό που υπηρετεί στην Αθήνα αλλά βρίσκεται στον τόπο καταγωγής του για διακοπές, με το οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Δεν δυσκολεύτηκαν βέβαια να τον εντοπίσουν ενόσω μάλιστα ήταν σε παρέα με τον 30χρονο αδερφό του (Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ) και τρεις φίλους τους ,δύο 33χρονους και έναν 41χρονο. Σε αυτούς επιτέθηκε η πεντάδα ανδρών στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής και η οποία κρατούσε σιδερογροθιές και αυτοσχέδια ρόπαλα.

Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ο αστυνομικός, ο αδερφός του και ένας (33χρονος) από τους φίλους τους. Οι τρεις τους μετέβησαν με όχημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες.

Αφορμή της συμπλοκής μάλιστα φημολογείται πως είναι επεισόδιο που συνέβη μεταξύ του ξαδέρφου του βουλευτή και του 26χρονου αστυνομικού την περασμένη νύχτα όταν κοντά στην Κατούνα λογόφεραν για μια…προσπέραση.

Η αστυνομία όταν ενημερώθηκε έφθασε στις Φυτείες και άρχισε την έρευνα κινούμενη αυτεπάγγελτα και σχηματίζοντας δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απειλές. Σε εξέλιξη είναι πλέον η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
fonografos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative