Social Icons

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΟΓΑ: Αλλάζει ο τρόπος χορήγησης των δελτίων κοινωνικού τουρισμού


Στην αλλαγή του τρόπου διανομής των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους, προχωρά ο ΟΓΑ από φέτος. Έτσι μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, θα μπορούν να ωφεληθούν ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι, αφού θα τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν φθηνές διακοπές.

Συγκεκριμένα από τις 5 Σεπτεμβρίου όσοι έκαναν αίτηση για δελτίο κοινωνικού τουρισμού και δεν κληρώθηκαν, ή κληρώθηκαν και δεν το χρησιμοποίησαν, μπορούν πλέον ακολουθώντας τη διαδικασία, δηλαδή, κλείνοντας κατάλυμα και καταχωρώντας τα στοιχεία του καταλύματος μετά τις 5 Σεπτεμβρίου, να προσέρχονται στα ΚΕΠ και να παίρνουν τα δελτία με σειρά προτεραιότητας μέχρι να εξαντληθούν τα δελτία.

«Κάθε χρόνο η απορροφητικότητα κυμαίνεται γύρω στο 30 – 40%. Εμείς θέλουμε όλο τον προϋπολογισμό να τον διαθέσουμε. Εφέτος, ας πούμε, έχουμε 55.000 δελτία κοινωνικού τουρισμού. Λοιπόν, θέλουμε, να διατεθούν και τα 55.000.» ανέφερε ο κ. Μπακαλέξης

Η δυνατότητα αυτή μέχρι της εξαντλήσεως των δελτίων δίδεται έως τις 15 Μαΐου του 2017. Στα καταλύματα στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι δικαιούχοι δεν καταβάλλουν συμμετοχή, αυτή καλύπτεται πλήρως από τον λογαριασμό της Αγροτικής Εστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative