Social Icons

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Λίγο πριν τον 4ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης!


4ος Ποδηλατικός Άθλος
Αγαπητοί ποδηλάτες/-ισσες,

Όλα είναι έτοιμα για μια ακόμα αξέχαστη ποδηλατική εμπειρία στα βουνά της Ρούμελης!
Παρά τις δυσκολίες της εποχής, διοργανωτές, εθελοντές και χορηγοί, πιστοί στο πνεύμα του άθλου που συνδυάζει ένα αθλητικό γεγονός με την εθελοντική και κυρίως μη κεδροσκοπική δράση, δουλεύουν σκληρά για μήνες ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις!

Η διαδικασία συμμετοχής ολοκληρώθηκε. Οι συμμετέχοντες έχουν ήδη λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης ή ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από τους διοργανωτές.
Με χαρά σας περιμένουμε στη Σπερχειάδα την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.45 π.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας, όπου θα παραλάβετε τους αριθμούς συμμετοχής και θα γίνει η εκκίνηση του 4ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης. Για όποιον επιθυμεί να διανυκτερεύσει στη Σπερχειάδα, υπάρχουν πληροφορίες στο ενημερωτικό φυλλάδιο (το οποίο περιλαμβάνει το αναλυτικό πρόγραμμα)

Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης για να ανταπεξέλθετε στις συνθήκες της διοργάνωσης και στις 3 διανυκτερεύσεις (όπως αντίσκηνο, υπνόσακο, κράνος, σφυρίχτρα, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό, αντιανεμικό, φακό, παγούρι, αντικουνουπικό κ.ά) και τα κατάλληλα είδη ρουχισμού και υποδήματα.

Μερικές χρήσιμες οδηγίες:

Διαβάστε προσεχτικά τον κανονισμό του άθλου!

  • Να φοράτε πάντα κράνος! (όποιος δε συμμορφώνεται με τους κανόνες θα αποβάλλεται !)
  • Να σημειώσετε τις αποσκευές και τον εξοπλισμό σας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας !
  • Να προσέχετε πάντα την κίνηση άλλων οχημάτων! η πορεία των ποδηλάτων θα προφυλλάσεται κατά το δυνατόν, καθώς θα υπάρχουν συνοδοί στην αρχή και στο τέλος της ποδηλατοπορείας αλλά πρέπει πάντα να σκέφτεστε την ασφάλεια τη δική σας και των συναθλητών σας!
  • Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή-κάμερα (αν και θα μας συνοδεύουν "πιστοί φίλοι" φωτογράφοι, όπως κάθε χρόνο!) και το χαμόγελό σας!
  • Μην ξεχνάτε!Ο άθλος δεν είναι αγώνας! Όλοι είναι νικητές!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας, στο email

podilatikosathlosroumelis@gmail.com ή τηλεφωνικώς 6972261509 (Κατσίκας Γιάννης)

"Παλιοί" και "νέοι" συμμετέχοντες ανυπομονούν για τον 4ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης!! ... ο χρόνος μετρά αντίστροφα!!

athlosroumelis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative