Social Icons

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Λαμία: Στο τσακ γλύτωσε το ξύλο ο "ερωτιάρης" γιατρός!


ο "ερωτιάρης" γιατρός
Χυδαία σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό σε νεαρή παντρεμένη ιδιοκτήτρια καταστήματος - Είναι τυχερός που δεν έφαγε ξύλο ο "ερωτιάρης" γιατρός από το σύζυγο!

Όλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας, όπου διατηρεί ιατρείο ο συγκεκριμένος "κύριος" μέσης ηλικίας, ενώ κοντά στο ιατρείο βρίσκεται και το κατάστημα της κυρίας, που δέχτηκε την πραγματικά χυδαία σεξουαλική παρενόχληση.
Ο γιατρός δεν είναι Λαμιώτης, αλλά έχει ανοίξει ιατρείο στη Λαμία και έρχεται κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγε να ψωνίσει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες και την πρώτη φορά ήταν "ενοχλητικός" , αλλά η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα ο γιατρός μπήκε στο κατάστημα να "ψωνίσει" για δεύτερη φορά, αλλά όπως αποδείχτηκε άλλες ήταν οι προθέσεις του. Δεν περιορίστηκε σε ένα "ενοχλητικό" φλερτ, αλλά με ακατονόμαστες φράσεις παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή ιδιοκτήτρια η οποία είχε πάθει σοκ από αυτά που άκουγε. Ο γιατρός σταμάτησε όταν γείτονας ή γειτόνισσα μπήκε στο μαγαζί και έσωσε την κατάσταση.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια ενημέρωσε το σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε και μπούκαρε στο γραφείο του γιατρού σαν μαινόμενος ταύρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τελικά ο γιατρός που "κλαψούριζε" ότι δεν θα το ξανακάνει, γλίτωσε στο τσακ το ξύλο από τον εξαγριωμένο σύζυγο, αφού κατάφεραν να τον συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον σύζυγο, μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ μας είπε ότι θα καταθέσει αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο για την "χυδαία επίθεση", που δέχτηκε η γυναίκα του από τον γιατρό. Ταυτόχρονα εξέφρασε την απορία πως θα συμπεριφερόταν αυτός ο "κύριος" αν η γυναίκα του ή μια νεαρή κοπέλα πήγαινε στο ιατρείο του για να την εξετάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative