Social Icons

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Βρήκαν αυτούς που φόλιασαν τα σκυλιά στον Άγιο Σεραφείμ;


σκυλιά
Διαβάστε σχετική ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, για τη μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων στον Άγιο Σεραφείμ, που έγινε πριν λίγες ημέρες και είχε προκαλέσει την παρέμβαση του Φιλοζωικού Συλλόγου.

«Εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα μετά από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος καταγγέλλει πως συγκεκριμένοι κάτοικοι του Αγίου Σεραφείμ ξημερώματα της Κυριακής έβαλαν φόλες μέσα στην παιδική χαρά του χωριού με συνέπεια να πεθάνει αδιευκρίνιστος αριθμός αδέσποτων σκύλων και συγχρόνως να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των παιδιών του χωριού που πιθανά θα ερχόντουσαν σε επαφή με το δηλητήριο..

Πέραν της ηθικής διάστασης του θέματος της δηλητηρίασης ανυπεράσπιστων πλασμάτων, έχουμε να παρατηρήσουμε ότι:

1. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, όποια κοινωνική, πολιτική ή ταξική θέση κατέχει..
2. Η νομοθεσία είναι σαφής για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και για το τι πρέπει να γίνει για την αντιμετώπιση του φαινομένου.
3. Αναμένουμε από την ελληνική δικαιοσύνη να κινηθεί άμεσα, ώστε να διευκρινισθούν όλες οι παράμετροι του θέματος και να αποδοθούν παραδειγματικά οι ευθύνες (ποινικές και διοικητικές) στους υπεύθυνους».

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative