Social Icons

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Φρίκη: 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου πότιζε με χασίς 16χρονη σερβιτόρα και την βίαζε


16χρονη
Πώς ο 45χρονος καφετζής βίαζε την 16χρονη σερβιτόρα του;

Μια ανήλικη εργαζόταν ως σερβιτόρα σε καφενείο όπου ο 45χρόνος ιδιοκτήτης την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σeξ.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στην Δυτική Αττική, της χορηγούσε ναρκωτικά και στην συνέχεια την βίαζε κατ’εξακολούθηση.
Έπειτα από καταγγελία συγγενών της ανήλικης, η Ασφάλεια συνέλαβε τον άντρα και τον οδήγησε στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού σε ανήλικο παιδί, κατοχή διάθεση και χρήση ναρκωτικών.

Βιασμοί και ναρκωτικά

Όλα άρχισαν πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν η 16χρονη μαθήτρια έφυγε από το σπίτι της για λόγους που ακόμα η αστυνομική έρευνα δεν έχει διευκρινίσει.
Η 16χρονη βρήκε καταφύγιο στο 45χρονο με τον οποίο ήδη γνωρίζονταν, με την προϋπόθεση να πιάσει δουλειά στο καφενείο του ως σερβιτόρα.

Σταδιακά ο 45χρονος άρχισε να βλέπει… διαφορετικά το κορίτσι, το οποίο άρχισε να αντιδρά στα κελεύσματα του εργοδότη της.
Παράλληλα, επειδή δεν είχε πού να μείνει, άρχισε ο 45χρονος να την φιλοξενεί στο σπίτι του. Ακόμα και εκεί, όμως, παρενοχλούσε την ανήλικη, η οποία συνέχιζε να αντιστέκεται στις ορέξεις του.
Τελικά ο 45χρονος βρήκε το τρόπο να καταφέρει να βιάσει την ανήλικη και μάλιστα κατ” εξακολούθηση.

Πήγε στο Ζεφύρι και προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα χασίς, με σκοπό να εθίσει στα ναρκωτικά το παιδί και ουσιαστικά να το καταστήσει υποχείριο του και σκλάβα του σeξ.
Σύμφωνα, με τα όσα διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ο 45χρονος χορηγούσε χασίς στο ανυποψίαστο κορίτσι, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να το βιάζει σχεδόν κάθε βράδυ.

Η ανήλικη, πάρα το γεγονός πως έκανε χρήση χασίς με το 45χρονο, συνέχιζε να αντιστέκεται, κυρίως όταν δεν ήταν υπό από την επήρεια του ναρκωτικού.
Τελικά, το παιδί άρχισε να αγανακτεί κάτω από αυτή την κατάσταση και θέλησε να ξεφύγει από τον “εφιάλτη” των απανωτών βιασμών, με αποτέλεσμα να ενημερώσει συγγενικά της πρόσωπα.

Η καταγγελία στην αστυνομία

Όμως και σε αυτή την περίπτωση και ενώ πήγαν οι συγγενείς της να την πάρουν, ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου τους απείλησε ακόμα και με την ζωή την δική τους και της ανήλικης, και τους έδιωξε.

Αμέσως το συγγενικό περιβάλλον της 16χρονης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας να πάνε στο καφενείο, αλλά και στο σπίτι του 45χρονου. Ο ίδιος συνελήφθη, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 110 γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες του βιασμού σε ανήλικο και μάλιστα κατ” εξακολούθηση, κατοχή διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών και παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative