Social Icons

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Στυλίδα: 400 - 500 πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στο παλαιό στρατόπεδο "Ανδρόπουλου" στη Στυλίδα;


πρόσφυγες
Συνεδρίασε χθες Πέμπτη 28 Ιουλίου το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Στυλίδας.
Πριν αρχίσει η συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος ενημέρωσε το σώμα και τους παρευρισκόμενους πολίτες σχετικά με το θέμα των  προσφύγων και με την εγκατάστασή τους στη Στυλίδα και συγκεκριμένα στο παλαιό στρατόπεδο "Ανδρόπουλου".
Συζήτησε  για αυτό το θέμα - όπως είπε -  και με μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Λαμίας στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων είπε ότι: 

Ο αριθμός των προσφύγων που θα εγκατασταθούν θα είναι περίπου 400 - 500 εκ των οποίων καμιά 70αρια θα είναι μεγάλης ηλικίας και οι υπόλοιποι γυναίκες και μικρά παιδιά.
Στο συγκεκριμένο χώρο θα τοποθετηθούν σπιτάκια 4-8 ατόμων πλήρες εξοπλισμένα (κουζίνα ,ψυγείο κ.τλ). Θα γίνουν τουαλέτες - χημικές ή με βόθρο - και οι δε πρόσφυγες θα μπορούν να επισκέπτονται τη Στυλίδα να αγοράζουν ότι θέλουν με τα ειδικά κουπόνια ή χρήματα που θα τους παρέχει  η Ύπατη Αρμοστεία.
Στις 3 Αυγούστου ο Δήμαρχος θα μετέβει στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με ανθρώπους της Ύπατης Αρμοστείας και με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσα.
Με την επιστροφή του από την Αθήνα θα φέρει το θέμα για ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative