Social Icons

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο Κνίτης πρωθυπουργός και οι ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης…


Ο Κνίτης πρωθυπουργός

Επειδή ο αριστερός πρωθυπουργός, αφού πρώτα περιέπαιξε τον λαό, τον πελάγωσε και υφάρπαξε για τρίτη συνεχόμενη φορά την ψήφο του, ώστε να καμαρώνει ότι ψηφίστηκε την ώρα που σφάγιαζε και επειδή έχει χάσει κάθε μέτρο φτάνοντας ως το σημείο να μιλάει για τις ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οποίες πρέπει να επιστρέψουμε, θα προχωρήσουμε σε δύο σχόλια για γέλια και για κλάματα!

Ο 40άρης αριστερός πρωθυπουργός που επαίρεται για το πέρασμα από την ΚΝΕ στα νιάτα του και μαζί του επαίρεται και ο θίασός του, προφανώς κάποιο λάθος κάνει με τα χρόνια! Στην ΚΝΕ με βάση την ηλικία που δηλώνει θα πρέπει να ήταν γύρω στο 1990! Η ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τότε ΕΟΚ) χρονολογείται το 1957! Κατά την περίοδο που ήταν ο αριστερός πρωθυπουργός Κνίτης, η οργάνωση, στην οποία ανήκε τότε, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και με τις ιδρυτικές της αρχές! Η ΚΝΕ βέβαια συνεχίζει να είναι αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Ο αριστερός πρωθυπουργός άλλαξε χαβά! Το ζήτημα είναι το εξής: Ο αριστερός πρωθυπουργός ή θα είναι περήφανος για το πέρασμά του από την ΚΝΕ ή θα είναι περήφανος για τις ιδρυτικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Και για τα δύο δεν γίνεται να είναι περήφανος! Βέβαια η παραπάνω αντίφαση ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είναι που χρησιμοποιεί η αριστερά των πανηγυριών προκειμένου να κοροϊδέψει τον κόσμο!

Εκ των ιδρυτικών αξιών ή αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν και η καταστροφή της παραγωγής χωρών, προκειμένου να πλουτίσουν τα μονοπώλια της συμμαχίας των λύκων! Αυτό συνέβη και με την Ελλάδα η οποία με την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαναγκάστηκε να καταστρέψει την αγροτική της παραγωγή θάβοντας τα ροδάκινα, τα πορτοκάλια, τα μήλα και ξεριζώνοντας τον καπνό και το βαμβάκι! Έτσι η Ελλάδα, η οποία είχε θετικότατα αγροτικό ισοζύγιο, κατήντησε σε χώρα που εισάγει προϊόντα τα οποία κάποτε διέθετε άφθονα και σε άριστη ποιότητα!

Για γέλια και για κλάματα οι αναφορές του αριστερού πρωθυπουργού στην επιστροφή στις ιδρυτικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Και μη χειρότερα!

Κόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative