Social Icons

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Η ανακοίνωση του Α.Ε.Σ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ για τον ΟΣΔΕ 2016


αγροτικάΗ ανακοίνωση του Α.Ε.Σ. ΣΤΥΛΙΔΑΣ για τον ΟΣΔΕ 2016
Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας καλεί τους παραγωγούς να σπεύσουν άμεσα για να κάνουν τη δήλωση του ΟΣΔΕ για να συνεχίσουν να παίρνουν την επιδότηση μέχρι το 2020.
Διαβάστε τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Συνεταιρισμού
«Αγαπητέ παραγωγέ το ΟΣΔΕ άρχισε και πρέπει να σπεύσεις στο Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας μέχρι τις 15/05 προκειμένου να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα σου.

Η φετινή χρονιά παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία και θέλει εξαιρετική προσοχή προκειμένου να συνεχίσεις να παίρνεις επιδότηση μέχρι το 2020.
Μην αφήσεις την ήδη μειωμένη επιδότηση σου στην τύχη της.
Να εμπιστευτείς τα στελέχη του Συνεταιρισμού Στυλίδας, που τόσα χρόνια σε έχουν προστατεύσει και είναι όλο το χρόνο δίπλα σου προκειμένου να μπορείς εσύ να εξασφαλίσεις τα χρήματα σου.
Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικό ποσοστό εγκυρότητας και είναι από τις καλύτερες οργανώσεις στο ΟΣΔΕ σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια οι παραγωγοί να μην έχουν χάσει επιδοτήσεις.
Μην ρισκάρεις λοιπόν την επιδότηση σου, γιατί η φετινή δήλωση θα επηρεάσει την επιδότηση σου και τα επόμενα χρόνια.

Προσκόμισε άμεσα, το τελευταίο εκκαθαριστικό σου και στην συνέχεια απευθύνσου στον Συνεταιρισμό Στυλίδας για να ολοκληρώσεις την δήλωση σου χωρίς να χρειάζεται άμεση πληρωμή. Επιπλέον ενημερώσου υπεύθυνα, για τις δυνατότητες αύξησης του ποσού της επιδότησης σου, μέσω των προγραμμάτων που θα προκηρυχτούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τα εξειδικευμένα στελέχη του Συνεταιρισμού».

Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 22380-22273/22274
Θερμοπυλών 2,  Στυλίδα
TK: 35300


Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative