Social Icons

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

1,1 εκατ. ευρώ για την διατήρηση των κοινωνικών δομών στη Στερεά Ελλάδα


Κώστας Μπακογιάννης
Την αδιάλειπτη λειτουργία των κοινωνικών δομών στην Στερεά Ελλάδα εξασφάλισε η εκεί Περιφέρεια ολοκληρώνοντας την ένταξη του κόστους λειτουργίας τους στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, “πρόκειται για δομές παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς όλους τους κατοίκους και η ένταξή τους εξασφαλίζει το κόστος της αδιάλειπτης λειτουργίας τους, τη διατήρηση θέσεων εργασίας, αλλά κυρίως την υποστήριξη όσων πολιτών έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα εντάσσονται:

1. «Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Δήμου Λαμιέων», συνολικής δημόσιας δαπάνης 536.000,00 €

2. «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας (Συμβουλευτικό Κέντρο Λαμίας)», συνολικής δημόσιας δαπάνης 241.200,00 €

3. «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Θηβαίων», συνολικής δημόσιας δαπάνης 169.323,28 €

4. «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Χαλκιδέων», συνολικής δημόσιας δαπάνης 205.950,00 €

Με αφορμή την ένταξη των κοινωνικών δομών στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε:

«Κάθε ευρώ που εξασφαλίζουμε για να καλύψουμε ανάγκες που έχουν σκοπό να στηρίξουν τον άνθρωπο και την οικογένεια, έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Πάμε κόντρα στα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την ένταση των φαινομένων αυτών που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με αυτές τις δομές και μπαίνουμε μπροστά. Αλίμονο αν τώρα δεν στηρίξουμε τους πολίτες μας, τους ανθρώπους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative