Social Icons

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

FT: Στρατό στα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ σχεδιάζουν στην Ευρώπη


Στρατό στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ
Στρατό στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ σχεδιάζει να αναπτύξει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μία απέλπιδα προσπάθεια ανακοπής των μεταναστευτικών ροών προς τη Βόρεια Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Financial Times, το εν λόγω σχέδιο αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές τόσο στο Βερολίνο, όσο και στις Βρυξέλλες, καθώς η Ελλάδα αδυνατεί να περιφρουρήσει επαρκώς τα θαλάσσια σύνορα της Ε.Ε.
Από την αρχή του έτους, μέσω της Ελλάδας έχουν διέλθει στην Ε.Ε. 67.000 πρόσφυγες, με τον αριθμό των εισροών να μην επιδεικνύει κανένα σημάδι επιβράδυνσης. Μάλιστα, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους ότι ο συγκεκριμένος αριθμός θα κλιμακωθεί σημαντικά τις επόμενες εβδομάδες, λόγω της επιδείνωσης της συριακής κρίσης.

«Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες αποστολής στρατιωτών στα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα» δηλώνουν οι ίδιες πηγές. Πρόκειται για ένα σχέδιο, το οποίο προτάθηκε για πρώτη φορά από τη Σλοβενία, τον προηγούμενο μήνα.

«Εάν η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ή ικανή να προστατεύσει τη ζώνη του Σένγκεν, έχουμε την ανάγκη δημιουργίας μίας γραμμής άμυνας, η οποία προφανώς αφορά την πΓΔΜ και τη Βουλγαρία» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, λίγο πριν τη σημερινή άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative