Social Icons

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τον προσχηματικό διάλογο στη Βουλή σχετικά με το Ασφαλιστικό


KKE
Σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για τον προσχηματικό διάλογο στη Βουλή σχετικά με το Ασφαλιστικό, αναφέρει:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ο "διάλογος - απάτη" που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μέσα από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, την Τρίτη 9 Φλεβάρη, είναι προσχηματικός κι επικίνδυνος, στοχεύει στην παραπλάνηση του λαού και την υπονόμευση των εργατικών - λαϊκών αγώνων, με στόχο την επιβολή των μέτρων - λαιμητόμο που διαλύουν τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες που παλεύουν στα μπλόκα του αγώνα, τους εργατοϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους, να αχρηστεύσουν τις κάθε λογής παγίδες που στήνει η κυβέρνηση και να συνεχίσουν αποφασιστικά την πάλη τους.

Το μήνυμα της μεγαλειώδους απεργίας στις 4 Φλεβάρη σε όλη την Ελλάδα είναι σαφέστατο: Συνεχίζουμε - κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative