Social Icons

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες...


άρθρα
Δεν ήταν και μικρός ο θλιβερός θίασος που στήθηκε ενάντια στους αγρότες την προηγούμενη βδομάδα και που είχε περίπου ως εξής: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το μαστίγιο της καταστολής στο ένα χέρι και με τη μάσκα του ψευτοδιαλόγου (για το αν οι φτωχοί αγρότες θα στηθούν στα 10 ή στα 11 βήματα για την εκτέλεση) στο άλλο. Τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, με το γνωστό παραμυθάκι περί ανίκανων διαχειριστών της αντιλαϊκής πολιτικής και με εκκλήσεις για «κίνημα εντός των ορίων» της καπιταλιστικής κερδοφορίας.
Οι ναζί της Χρυσής Αυγής με τα εγχειρίδια του Γκέμπελς ανά χείρας, να κάνουν μαθήματα αντικομμουνιστικού «αγροτοπατερισμού» και προβοκάτσιας, συκοφαντώντας όσους αγρότες συνδικαλιστές εκφράζουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών.
Τα αστικά ΜΜΕ, με ολίγον «ένταση» και προβοκάτσια, ολίγον τσάι και συμπάθεια, με μαθηματάκια «κοινωνικού αυτοματισμού» και πολλή αγωνία για την «κοινωνική ειρήνη» στην αντιλαϊκή σφαγή. Και όλος αυτός ο θλιβερός θίασος μαζί και με μοιρασμένους ρόλους δεν μπόρεσε να εμποδίσει τη μεγαλειώδη κινητοποίηση και να κάμψει το δίκαιο αγώνα εργατών και αγροτών, που έδωσαν τη δική τους απάντηση στους δρόμους της Αθήνας. Δεν το λες και λίγο...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative