Social Icons

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η Ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας σε μια σημαντική εκδήλωση από το Δήμο Λαμιέων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το ΤΕΕ


ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης
Η Ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας σε μια σημαντική εκδήλωση από το Δήμο Λαμιέων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το ΤΕΕ.
Mία εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και το Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, θα μιλήσουν η αρχιτέκτονας- μηχανικός Αγγελική Τριανταφύλλου και ο φυσικός Κωνσταντίνος Μπαλωμένος.

Μετά την πρώτη γνωριμία με τα νεοκλασικά της Λαμίας, που έγινε στα πλαίσια της ενότητας «Γνωρίζω την πόλη μας» που υλοποιεί ο Δήμος Λαμιέων, σειρά έχει τώρα το κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου ενός κτιρίου το οποίο στα πενήντα πέντε χρόνια λειτουργίας του φιλοξένησε στη σκηνή του μεγάλους ηθοποιούς και θιάσους, βραβευμένες και γνωστές ταινίες προβλήθηκαν στην οθόνη του, εκθέσεις καλλιτεχνών κόσμησαν το φουαγιέ του, συναυλίες και διαλέξεις δόθηκαν στην κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσά του.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει ξενάγηση στο εξαιρετικό βεστιάριο του θεάτρου και θα γίνει παρουσίαση των μοναδικών κουστουμιών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε παραστάσεις που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative