Social Icons

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Οι ενορίες της Μαλεσίνας στο Γηροκομείο Στυλίδας


Γηροκομείο Στυλίδας
Το Γηροκομείο «Ίδρυμα Πετρή - Στέγη Γερόντων» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Στυλίδα επισκέφθηκαν το Σάββατο περίπου 130 άτομα από την κωμόπολη της Μαλεσίνας με επικεφαλής τον πατέρα Αθανάσιο Λατσούδη. Σκοπός της επισκέψεως ήταν η γνωριμία με το εκκλησιαστικό ίδρυμα και η προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων που προσέφεραν οι κάτοικοι, τα κατηχητόπουλα και οι μαθητές του δευτέρου δημοτικού σχολείου Μαλεσίνας.
Τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος, υπεύθυνος του Ιδρύματος και τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου. Συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές με τους τροφίμους και τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου τραγούδησαν και έψαλαν στους γέροντες.

Κατά την αναχώρησή τους ο π. Μάξιμος και το προσωπικό τους ευχαρίστησαν θερμά για την συμπαράσταση προς το ίδρυμα και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.

Οι Κάτοικοι της Μαλεσίνας κατά την επιστροφή τους έκαναν μια στάση στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων όπου είχαν την ευκαιρία από τον αδελφό της Μονής π. Σεραφείμ να μάθουν πολλά για την ιστορία της Ιεράς Μονής και να προσκυνήσουν τα εκκλησιαστικά κειμήλια του μοναστηριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative