Social Icons

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ Π.Ο.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2015


Π.Ο.Ε.Ε.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλείς όλους τους εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών να συμμετέχουν στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα στην Πανελλαδική Πανεργατική απεργία την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2015.
Με το αγωνιστικό μας «παρών» στις συγκεντρώσεις στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, την εργοδοσία και τους δανειστές ότι οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός δε θα παρακολουθήσουν απαθείς τη συνεχιζόμενη φτωχοποίησή του και τον ακρωτηριασμό των ασφαλιστικών και άλλων δικαιωμάτων τους.

Με αφορμή την Πανελλαδική Απεργία της Πέμπτης 3 Δεκέμβρη εφιστούμε την προσοχή του καταναλωτικού κοινού στη σχέση απασχόλησης και ασφαλιστικού συστήματος και καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να αντιδράσουν στα πλήγματα που επιφέρει και στο ασφαλιστικό σύστημα η πολιτική των «λουκέτων» που εφαρμόζει η Κόκα Κόλα και να συμμετέχουν ενεργητικά στο μποϊκοτάζ των προϊόντων Coca Cola, Fanta, Amita, νερό ΑΥΡΑ, μέχρι να ξαναλειτουργήσουν τα εργοστάσια.

«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 

Η ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative