Social Icons

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Καραβόμυλος: Μαχαίρωσαν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν


Φονικό
Τον άτυχο άνδρα τον βρήκε ένας γείτονάς του στις 7 το πρωί. Πήγε εκεί για να πιουν μαζί τον καφέ τους, όταν όμως πλησίασε είδε την πόρτα μισάνοιχτη.

Την έσπρωξε και ακριβώς πίσω της, μέσα σε μια λίμνη αίματος αντίκρισε πεσμένο στο πάτωμα, τον ηλικιωμένο άνδρα.
Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικοί του Α.Τ Στυλίδας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας έσπευσαν στο σπίτι και άρχισαν να το ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή.Ο 75χρονος υπέκυψε στα τραύματά του καθώς δέχθηκε 10 μαχαιριές στην κοιλιά και τον θώρακά και το σπίτι ήταν άνω κάτω, γεγονός που παραπέμπει σε ληστεία.

Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, λένε σοκαρισμένοι οι γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη.
Ο 75χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος, είχε τραυματιστεί στα πόδια και πρόσφατα είχε αναρρώσει όχι όμως πλήρως, γιαυτό περπατούσε υποστηριζόμενος με Π.Προφανώς αυτό το γνώριζαν οι δράστες.

Ο άτυχος άνδρας είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα επιτήδειων. Την πρώτη φορά, όπως έλεγαν οι γείτονες, πριν από κάποια χρόνια είχε αντιληφθεί τον δράστη που είχε μπει μέσα στο σπίτι,πήρε την καραμπίνα του, τον πυροβόλησε και τον κυνήγησε στο δρόμο.

Την δεύτερη φορά ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε. Οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι ανενόχλητοι, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα.

Τις έρευνες για το τραγικό περιστατικό έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative