Social Icons

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κουτσούμπας για Συμβούλιο Αρχηγών: Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναζητά συνενόχους


Δημήτρης Κουτσούμπας
Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «επιβεβαίωσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναζητά συνενόχους για να εφαρμόσει τα προαποφασισμένα αντιλαϊκά μέτρα, ειδικά σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό και τσακώνεται με τα άλλα κόμματα, που στήριξαν το μνημόνιο, για τον επιμερισμό της ευθύνης», σημειώνει σε δήλωσή του ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος, υπενθυμίζεται, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο σημερινό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί, «μέσα από στημένους διαλόγους και διακομματικές επιτροπές, εκτός Βουλής, να αποσπάσει την ανοχή του λαού στα βάρβαρα μέτρα».
Και πρόσθεσε ότι οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, τόσο για το ασφαλιστικό όσο και για το προσφυγικό και τη συνταγματική αναθεώρηση, «υπηρετούν τις επιδιώξεις των επιχειρηματικών ομίλων, τμημάτων του κεφαλαίου, της ΕΕ και των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που συμμετέχει η Ελλάδα».

«Δεν έχουν καμία σχέση με την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων του λαού και της χώρας» τόνισε.
«Αποδεικνύεται ότι το ΚΚΕ κράτησε τη μόνη συνεπή στάση προς όφελος των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων, αρνούμενο να συμμετάσχει σε μια σύσκεψη – παρωδία» πρόσθεσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ο λαός δεν έχει να περιμένει τίποτα από το «κλίμα ψευδεπίγραφης συναίνεσης»που καλλιεργεί η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, με τη στάση τους.
«Ο μόνος επωφελής για το λαό δρόμος βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης του, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής» κατέληξε.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative