Social Icons

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Πρεμιέρα με ήττα για τις Νηρηίδες Φθίας


Νηρηίδες Φθίας

Με το... αριστερό ξεκίνησαν το νέο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Γυναικών οι Νηρηίδες Φθίας, χάνοντας στην Μαγούλα, το απόγευμα της Κυριακής, από τον Πήγασο Θριασίου με σκορ 6-1, παρ' ότι ο αγώνας μέχρι το 54' ήταν ισόπαλος 1-1.Τα κορίτσια της Βίκης Σκαρλάτου παρά το γεγονός ότι μετέβησαν στο γήπεδο κάτω από αντίξοες συνθήκες, στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά μέσα σ΄ ένα 20λεπτο αδράνειας στην επανάληψη, δέχτηκαν 5 τέρματα κι έτσι «γεύτηκαν» την πρώτη τους ήττα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πάντως σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα (σε έκταση) δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα και αδικεί τα κορίτσια των Νηρηίδων.

Ο Πήγασος προηγήθηκε στο σκορ με την Μπαραμπούτη στο 27' για να ισοφαρίσει στο 32' η Κωνσταντινίδη με μακρινό σουτ

Στο 54΄η Μωραΐτου έδωσε προβάδισμα πάλι στις γηπεδούχες για να ακολουθήσουν τέσσερα γκολ από τις Σπανού 59', Παβάλ 66', 79', Καρίκι 74' και να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσε ο Πειραιώτης Κώστας Χατζηγιάννης (Βογιατζιδάκη Χαρίκλεια- Π. Στεργίου).

Κίτρινες: Σπανού 72' – Μπισμπιρούλα 21', Τσιλοφύτη 40'

ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ (Αθηνά Ρεντούμη): Ψάλτη, Τελιακη, Μουργιάνου, Τσαφάρα, Ρεντίφη, Μεθενίτη, Παβάλ, Σπανού, Μπαραμπούτη, Καρίκι, Μωρα'ί'του.

ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ (Βίκη Σκαρλάτου): Μπάρη, Μπισμπιρούλα (74' Κ. Μαστρογιάννη), Μαστροδήμα (68' Δασκαλογιαννάκη), Μπούκη, Τσούτσικα, Παπαγεωργίου, Τσιλοφύτη, Μ. Μαστρογιάννη, Κωνσταντινίδη, Κατσαούνου, Κίσσα (46' Αναγνωστοπούλου).

Κέρδισε ο Διαγόρας Ικαρίας

Στο άλλο παιχνίδι του του 6ου ομίλου που έγινε στο Καρλόβασι, ο Διαγόρας Ικαρίας επικράτησε της νεανικής ομάδος του Ακράτητου με 3-0.
Tα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι: Παπαϊωάννου 73' με κεφαλιά, Ε. Κετέχη στο 76' με πλασέ και Κουτσού 77' με σούτ.

Διαιτήτευσε ο Λευτέρης Κατόπης (Σταμ. Καζόγλου-Παν. Κωνσταντινίδης) από τη Σάμο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ (Σαράντος Καρίμαλης): Μ. Καρίμαλη, Καστανιά, Ι. Καρίμαλη, Καρακότα, Γενούζου (85' Κασαλιά), Καραγιαννάκη, Πορή (27΄ λ. τρ. Παπαιωάννου), Καρούτσου (63' Στρούπα), Κουτσού, Ε. Κετέχη, Κ. Κατέχη.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (Ζαχαρίας Ιωάννου): Σαμακόβλη, Μαλισιόβα, Τζέμη, Φουστουρίδου, Παρασκευοπούλου, Κολίτα (81' Γεωργιάδη), Κοτσώνα (90' Αποστολοπούλου), Σαρσαρίδου, Γκουσέρη, Γεωργάρα, Χούμπαβλη (65' Τσομπανοπούλου).

*** Ρεπό έκανε η ΑΕ Ζωγράφου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 ΑΓ.)
  • Πήγασος Θριασίου 6-1 3
  • Διαγόρας Ικαρίας 3-1 3
  • ΑΕ Ζωγράφου 0-0 0
  • Ακράτητος 1-3 0
  • Νηρηίδες Φθίας 1-6 0
Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Κυριακή 6/12/2015
  • Ακράτητος – Πήγασος Θριασίου
  • Νηρηίδες Φθίας – ΑΕ Ζωγράφου
*** Ρεπό ο Διαγόρας Ικαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative