Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Φθιώτιδα: Τούμπαρε αυτοκίνητο με μικρά παιδιά στην εθνική οδό


τροχαίο
Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ της Κυριακής κοντά στο Μώλο....
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα Toyota Rav4 κινούταν στο ρεύμα προς Λαμία. Δυο χιλιόμετρα περίπου πριν το Μώλο, ο οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο τούμπαρε μέσα στο οδόστρωμα.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια οικογένεια με μικρά παιδιά, ηλικίας από 5 έως 10 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο τόσο τα παιδιά τα οποία ήταν σοκαρισμένα, όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εξετάζει τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative