Social Icons

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης


επίδομα θέρμανσης
Αλλάζει το καθεστώς για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης της περιόδου Φθινόπωρο 2015 - Χειμώνας 2016, καθώς...
το νέο σενάριο που μελετά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση για περιορισμό της ετήσιας δαπάνης στα 105 εκατ. ευρώ από 210 εκατ. ευρώ πέρυσι προβλέπει τη μείωση του εισοδηματικού κριτηρίου για τον άγαμο από τα 30.000 ευρώ στα 12.000 ευρώ φέτος,...
στα 20.000 ευρώ για τον έγγαμο από τα 40.000 ευρώ που ήταν πέρυσι, με προσαύξηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί (από 3.000 ευρώ που ήταν πέρυσι), ενώ για τις μονογονεϊκές οικογένειες εισόδημα ως 22.000 ευρώ (με προσαύξηση 2.000 ευρώ για κάθε παιδί, μετά το πρώτο).Σε ότι αφορά την αξία της ακίνητης περιουσίας αυτή δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 100.000 ευρώ για τον άγαμο (από 200.000 ευρώ πέρυσι) και τα 200.000 ευρώ για τον έγγαμο (από 300.000 ευρώ).

Μετά το Σαββατοκύριακο, κι αφού επαναλειτουργήσει το TaxisNet, ασυνδεθείτε στην υπηρεσία, επιλέγοντας το link: www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm

parapona-rodou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative