Social Icons

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πιστοποιημένες σπουδές δημοσιογραφίας


Πιστοποιημένες σπουδές δημοσιογραφίας
Σπουδές Δημοσιογραφίας στον EDU.TYPOLOGOS.COM με Πιστοποίηση και πρακτική άσκηση !!!

Πιστοποιημένες σπουδές δημοσιογραφίας και πρακτική άσκηση σε 5 διαδικτυακά – έντυπα μαζικά μέσα ενημέρωσης παρέχει η διαδικτυακή πλατφόρμα www.edu.typologos.com, στην οποία θα γίνονται συνεχώς εγγραφές, καθώς και ξεκίνησαν ήδη ( από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015) οι διαδικτυακές παραδόσεις μέσω hangout.
Παρέχεται βεβαίωση ΣΠΟΥΔΩΝ Δημοσιογραφίας πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, πιστοποίησης ΝFCE Level 5 και δυνατότητα πρακτικής άσκησης στους ιστοτόπους:
www.filmaker.gr,
www.koyinta.gr,
www.typologos.com.

Δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης παρέχεται και στα εξής ομογενειακά έντυπα: Ελληνικά Νέα και Ελληνική Φωνή!

Λειτουργεί και ξεχωριστό τμήμα Σπουδών Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες για τις διαδικτυακές σπουδές δημοσιογραφίας (δύο έτη- ισάριθμα ξεχωριστά ή συνδεόμενα προγράμματα) μπορούν να επικοινωνήσουν με τον δημοσιογράφο, κ. Νικόλαο Μόσχοβο στο τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 6944-18.17.72 και στο e-mail: nikmoshov2@gmail.com. Πληροφορίες παρέχονται και μέσω skype (nikos.moshovos1).

Πιστοποιημένες σπουδές δημοσιογραφίας

Η πλατφόρμα του Edu.typologos.com λειτουργεί με το σύστημα Moodle, που χρησιμοποιούν κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της υφηλίου

Η πιστοποίηση των γνώσεων, που θα αποκτηθούν με τα προγράμματα, θα είναι από φορείς πιστοποίησης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή/και διεθνώς . Οι φορείς αυτοί έχουν πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), τον ΕΟΠΠΕΠ.

Τα προγράμματα επικεντρώνονται στην επίτευξη των στόχων του φοιτητή ή του επαγγελματία. Τα προγράμματα Δια βίου Μάθησης καλύπτουν συγκεκριμένες επαγγελματικές ανάγκες ενηλίκων που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους είτε στο δικό τους είτε σε άλλο τομέα.

Η εκπαίδευση που παρέχουμε είναι σε «οργανωμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο εκτός του τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος και μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση πιστοποιητικών ή Βεβαιώσεων». Τα προγράμματα, τα οποία παρέχουμε είναι σε συνεργασία με πανεπιστήμια και φορείς πιστοποίησης του εξωτερικού ή προγράμματα του ΚΔΒΜ που έχουν αναπτυχθεί για την κάλυψη αναγκών της τοπικής αγοράς.

Αυτοί που θα τελειώσουν επιτυχημένα τον πρώτο κύκλο και θα αποκτήσουν Βεβαίωση πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ θα μπορούν να συνεχίσουν για σπουδές με πιστοποίηση επιπέδου ( ΝFCE Level 5), από ισχυρό βρετανικό φορέα.

Oι σπουδές επιπέδου ΝFCE Level 5 είναι ισότιμες με τους πανεπιστημιακούς τίτλους Βa και Βsc, που προσφέρουν δυνατότητες επαγγελματικών ευκαιριών στην Ελλάδα, καθώς και στο εξωτερικό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν, αφού συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής από εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/edu.typologos/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative