Social Icons

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Σε αυτόν το πόλεμο λέμε ΟΧΙ!


SYRIA
Σε αυτόν το πόλεμο λέμε ΟΧΙ!

Είναι γνωστή η τακτική της Αμερικής και του ΝΑΤΟ να σπρώχνουν στα δύσκολα άλλα ‘μικρά’ κράτη, μαριονέτες, για να αντιμετωπίζουν μαζί τα δύσκολα και αυτοί ως πλανητάρχες και αφεντικά περιορίζονται απλά να συντονίζουν και να βοηθάνε, πάντα βέβαια για τη εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι σύντομα θα ζητήσουν και από την Ελλάδα να στείλει στρατό και εξοπλισμό στο μέτωπο της Συρίας. Αλλοίμονο, θα ζητήσουν δηλαδή από την Ελλάδα να υποστηρίξει τους Τζιχαντιστές δηλ. τους αποκεφαλιστές των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.

Εάν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιαδήποτε άλλη -με οποιοδήποτε πρόσχημα- υπακούσει σε τέτοια κελεύσματα θα είναι μια προδοτική κυβέρνηση! Σε περίπτωση γενικότερης σύρραξης μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων έμμεση ή άμεση οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν καμία δουλειά. Ο Ελληνικός Στρατός κύριο σκοπό έχει την φύλαξη αποκλειστικά του Ελληνικού κράτους.

Ο πόλεμος είναι προφανές ότι μετά από συνεχή κλιμάκωση θα καταλήξει σε χρήση ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!. Δεν χρωστάμε τίποτα να ‘εισπράξουμε’ ατομικές βόμβες. Αυτό είναι το θέλημα του Ελληνικού λαού.

Δεν μας ξεγελά τίποτα. Είναι προφανές ότι πρόσχημα γυρεύουν ακόμα και οι δήθεν σύμμαχοι να μας αφανίσουν. Έχουν άλλωστε τόσους λόγους γι’ αυτό.

Οι Τζιχαντιστές των ISIS και ISIL, είναι δημιουργήματα των δυτικών δυνάμεων. Αυτοί δημιούργησαν αυτά τα τέρατα της βαρβαρότητα και τον πόλεμο, αυτοί ας τον διαχειριστούν. Εμείς, καμία εμπλοκή, καμία ανάμιξη!

Και μην ξεχνάμε, εμάς κανείς δεν μας προστατεύει από τις συνεχείς παραβιάσεις των Τούρκων στο αιγαίο. Οι δυτικοί ‘σύμμαχοί’ μας, κάνουν πως δεν βλέπουν. Συνεχώς, τα δικά τους ΜΜΕ αναφέρουν την μια παραβίαση του Τουρκικού εναέριου χώρου στη Συρία. Για μας, λέξη!! Τι σύμμαχοι είναι αυτοί;

Μας φέρανε τους Τούρκους μέχρι την Άνδρο για φύλαξη, δήθεν για να ελέγχει τα δουλεμπορικά που αυτοί στέλνουν και εμείς θα πάμε να εμπλακούμε σε πολέμους αλλού; Ποιος Έλληνας μπορεί να το θέλει αυτό;

Και επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στις σημερινές ηγεσίες μας, λέμε ότι: όποιος εμπλέξει την χώρα σε τέτοιες καταστάσεις, αυτό θεωρείται προδοσία και είναι δωσίλογος και συνεργάτης εχθρού και την εσχάτη ώρα ως ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα λογίζεται.

Αλέκα Λεώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative