Social Icons

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο Γκλέτσος μιλάει με… χρησμούς! Πως το συγχαρητήριο μήνυμα των εκλογών στον Τσίπρα «κολλάει» με τις δυνάμεις καταστολής


Απόστολος Γκλέτσος
Με… χρησμούς μιλάει ο πρόεδρος του κόμματος Τελεία και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Με σημερινή ανακοίνωσή του, λέει:

«Για να μην σας κρατάμε πολύ σε αγωνία επειδή είχαμε πει ότι θα μιλήσουμε σε 2 μήνες, αυτοί που θα έχουν δουλειά για μακρύ διάστημα από εδώ και πέρα σύμφωνα με το αντικείμενό τους είναι οι δυνάμεις καταστολής. Θα επανέρθουμε για τα περαιτέρω».
Φυσικά, κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα, αν δε θυμάται τι είχε γίνει αμέσως μετά τις εκλογές.

Τότε, ο Απ. Γκλέτσος, είχε κάνει άλλη μια λιτή δήλωση. Συγκεκριμένα είχε πει: «Τελικά ο Ελληνικός λαός είναι βαθύτατα σοφός. Σε 2-3 μήνες θα σας αναλύσουμε ακριβώς τι εννοούμε. Συγχαρητήρια στον κύριο Τσίπρα , στον κύριο Καμμένο και στην καινούρια κυβέρνηση».

Προφανώς, το… σίριαλ των δηλώσεων για να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει να πει ο Απ. Γκλέτσος, θα πρέπει να συνεχιστεί, γιατί ακόμη είμαστε στο… σκοτάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative