Social Icons

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Θρήνος για τον ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο


Αποστόλης Πλασταράς
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Αχίλλειο, καθώς επίσης και η αθλητική κοινότητα της Μαγνησίας για τον άδικο χαμό του 31χρονου Αποστόλη Πλασταρά.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 277 χλμ της εθνικής οδού, στο ύψος του Αλμυρού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο όταν έκανε ελιγμό για να αποφύγει αντικείμενο που είχε παίσει στο οδόστρωμα, πιθανότατα κάποιο τελάρο.
Το αυτοκίνητο τουμπάρισε και ο 31χρονος ποδοσφαιριστής εγκλωβίστηκε. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς όμως την ώρα που τον έβγαζαν έξω ήρθε μια νταλίκα και έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, ενώ από τύχη δεν σκότωσε και αυτούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια του απεγκλωβισμού του.

Ο Αποστόλης Πλασταράς ήταν γιος του αείμνηστου Κώστα Πλασταρά, παράγοντα του ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια και εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση "Εστιατόριο το Αχίλλειο".

Ο 31χρονος ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του τοπικού και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Πρωτεσίλαου, του Αχιλλέα Αχιλλείου, του Ρήγα Φεραίου, του Αστέρα, ενώ τώρα έπαιζε στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative