Social Icons

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Νεκρός βρέθηκε χθες στις Ράχες ο καθηγητής Θωμάς Καλοδήμος


Θωμάς Καλοδήμος
Ο 77χρονος Στυλιδιώτης -ο οποίος έμενε στη Λαμία- διατηρούσε εξοχική κατοικία στις Ράχες, όπου περνούσε τα καλοκαίρια του. Νωρίς το μεσημερι, λίγο μετά τις 12:00΄, πήγε για μπάνιο στην παραλία μπροστά στον Αη Γιάννη, όπου είναι και το σπίτι του.
Δεν επέστρεψε όμως την ώρα που συνήθιζε. Οι δικοί του ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Δυστυχώς γύρω στις 3:00΄ τον βρήκαν στην άκρη της θάλασσας, λίγο πιο πέρα από τον Αη Γιάννη.
Ο άτυχος εκπαιδευτικός δεν είχε τις αισθήσεις τους και όπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη νεκρός. Κανείς δεν ξέρει αν τον πρόδωσε η καρδιά του την ώρα που κολυμπούσε ή αν συνέβη κάτι άλλο.
Την απάντηση θα δώσει η ιατροδικαστική έκθεση, που παρήγγειλε το λιμεναρχείο Στυλίδας που έχει αναλάβει την προανάκριση για το τραγικό συμβάν.

Ο εκπαιδευτικός Θωμάς Καλοδήμος είχε Σαρακατσάνικες ρίζες και είχε γράψει μεταξύ άλλων το βιβλίο "Σαρακατσαναίοι- οι αρχαιότεροι Ινδοευρωπαίοι νομάδες"
Δείτε τον Θωμά Καλοδήμο στο βίντεο που ακολουθεί όταν είχε φιλοξενηθεί τον περασμένο Μάρτιο στο κανάλι "ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας":

Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative