Social Icons

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Χαλκίδα: Θρήνος για την 34χρονη τραγουδίστρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο


Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη
Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες (01-09-2015) το βράδυ στο Δήλεσι και συγκλονίζει όλη την Εύβοια - Η Χαλκιδέα τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη έχασε την ζωή της σε φρικτό τροχαίο με το αυτοκίνητο της - Στο Ι.Χ επέβαινε και η 10χρονη κόρη της, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας
Το τραγικό γεγονός έγινε ακριβώς στις 22:50 το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Δηλεσίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης κόρης της. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της θανούσας.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, αλλά και στην Παραλία Αυλίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.
Η Κωνσταντίνια Τσαλαπάτη - Παππά ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανιζόταν ζωντανά σε μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας.

www.eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative