Social Icons

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση της "ΤΕΛΕΙΑΣ" για τις εκλογές


Απόστολος Γκλέτσος
Ξεκινώντας να λύσουμε τα δύο μεγάλα προβλήματα, εκτός των άλλων, που ο κύριος Τσίπρας θέλοντας να δραπετεύσει από τις ευθύνες του μας δημιούργησε με τις εκλογές εξπρές, αποδεικνύουμε ότι η ΤΕΛΕΙΑ είναι η φωνή του λαού. Ένα χρήσιμο κόμμα που δεν ήρθε να πάρει αλλά να δώσει.
Χθες 22/08/2015, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, της οποίας μέλη είναι υποψήφιοι που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στις προηγούμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δηλώνουν όλοι μαζί ότι θα καταλάβουν ο καθένας στην περιοχή του την τελευταία θέση στη λίστα και από εκεί θα δουλέψουν με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα για το καλό του κόμματος.

Έτσι λοιπόν, το θέμα της λίστας φαίνεται να λύνεται εύκολα με το παράδειγμα των ανθρώπων που ψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή και από 109.700 ψηφοφόρους μας.
Το δεύτερο πρόβλημα, το οικονομικό μας, την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στην σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα το λύσουμε με την μέθοδο του "ρεφενέ".

"Τελεία"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative