Social Icons

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Βόμβα από Γκλέτσο: Με ποιον κατεβαίνει η Τελεία στις εκλογές


Απόστολος Γκλέτσος
Με ποιον θέλει να συνεργαστεί ο Απόστολος Γκλέτσος με την Τελεία στις εκλογέςΣεπτεμβρίου;

Την κάθοδο της «Τελείας» στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ο Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Μπάμπης» στην Κηφισιά, την Τετάρτη.
Ο κ. Γκλέτσος μάλιστα αποκάλυψε ότι στην περίπτωση που η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει δικό της κόμμα, η «Τελεία» θα συνεργαζόταν μαζί της ακόμα και προεκλογικά, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε είναι μια γυναίκα που έχει «βιογραφικό» και μένει πιστή στις απόψεις της.
Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με όποια κυβέρνηση αναδειχθεί στιςεκλογές.

Μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα του κόμματος, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι αυτά θα καλυφθούν με τη μέθοδο του ρεφενέ, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας λογαριασμός στο οποίοι μέλη και φίλοι της Τελείας θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα.

Σχετικά με τους υποψηφίους στα ψηφοδέλτια των εκλογών ο κ. Γκλέτσος είπε ότι δεν ήθελε ο ίδιος να επιλέξει πρόσωπα, γι” αυτό και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που θα καταλάμβαναν τις πρώτες θέσεις προθυμοποιήθηκαν να παραχωρήσουν τις θέσεις τους σε άλλους υποψήφιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative