Social Icons

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

"Καθάρισε" στην επανάληψη η Στυλίδα


Στυλίδα
«Καθάρισε» στην επανάληψη η Στυλίδα

Η νίκη είναι πάντα νίκη ακόμη και αν είναι …φιλική . Ωστόσο έχω την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Αστέρα Σταυρού και Στυλίδα 0-3 μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα και για τους δύο προπονητές που και είδαν και «κράτησαν» άλλα πράγματα απ το φιλικό μεταξύ τους παιχνίδι.
Παιχνίδι που είχε αμείωτο ενδιαφέρον για περίπου μία ώρα , όταν και οι δύο ομάδες είχαν στο γήπεδο τις αρχικές τους ενδεκάδες ( αν και η Στυλίδα έκανε λίγες αλλαγές) και το σκορ ήταν στο 0-1. Η συνέχεια ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που αν και είχαν την γηπεδική υπεροχή σε όλο τον αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων τους έλειπε η αποτελεσματικότητα .

Ο Αστέρας Σταυρού απέδειξε ιδιαίτερα με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ότι θα είναι «σκληρό καρύδι» για κάθε αντίπαλο στο γήπεδο του . Ομάδα που πρόσεχε πολύ την αμυντική της λειτουργία , που δεν άφησε τον αντίπαλο της να της κάνει εύκολα φάσεις. Ωστόσο έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό ότι θέλει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του και περισσότερη προσπάθεια στον επιθετικό του τομέα . Ένας …Μέγας δεν μπορεί να «φέρει την άνοιξη..» και το γκολ και γιατί δύσκολα και με αξιώσεις φθάνει σε αυτόν η μπάλα, και γιατί δεν έχει συμπαραστάτες με αποτέλεσμα να φυλάγετε ασφυκτικά απ τους αντίπαλους στόπερ. Η ομάδα διαθέτει τις λύσεις για περισσότερα πράγματα χρειάζεται χρόνο και δουλειά .

Η Στυλίδα έδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει για αυτήν . Δεν βρέθηκαν οι παίχτες της και στην καλύτερα ημέρα. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαν την πρωτοβουλία και την γηπεδική υπεροχή δεν απέφυγαν τα λάθη στο παιχνίδι τους και τις κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Βελτιώθηκαν σημαντικά στην επανάληψη , βρήκαν λύσεις απέναντι στην εστία του πολύ καλού Τσιάρα, έκαναν λιγότερα λάθη αλλά είχαν «καθαρό μυαλό» στις τελικές επιλογές τους. Αν κάποιος πει ότι εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγής του Αστέρα και την κούραση παιχτών του αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος . Η άλλη είναι ότι στην επανάληψη η ομάδα λειτούργησε πιο ορθολογικά και ιδιαίτερα στον επιθετικό της τομέα γιατί αμυντικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε όλο το παιχνίδι.

Και όμως κόντρα στην ροή του αγώνα στο ξεκίνημα βρέθηκε να απειλεί εκ του μακρόθεν σε δύο φάσεις : με το σουτ του Μέγα στο 11΄και το φάουλ του Τόλια στο 13΄ που απ το ύψος περίπου της μεσαίας γραμμής αιφνιδίασε τον Αλεξανδρή και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Μάλιστα στο 24΄ ο τερματοφύλακας της Στυλίδας θα αποκρούσει με τα πόδια την προσπάθεια του Αλατά ( είναι υπό μεταγραφή στον Αστέρα ) φάση που ξεκίνησε από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Μπίκος και Βαρυπάτης απείλησαν την εστία του Αστέρα στο 32΄και στο 34΄με μακρινά σουτ και μάλιστα στο σούτ του Βαρυπάτη πρώτα ο Τσιάρας (εκπληκτική απόκρουση) και στην συνέχεια το κάθετο δοκάρι κράτησαν το «μηδέν»

Με την αρχή της επανάληψης η Στυλίδα άνοιξε το σκόρ (50΄) ,με κοντινό πλασσέ του Μπίκου σε μπαλιά «τρύπα» συμπαίχτη του , γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι για οφ σαιντ.0-1.

Ο ίδιος παίχτης νικήθηκε απ τον Τσιάρα στο 60΄σε τετ α τετ, όπως και ο Βαρυπάτης στη διπλή προσπάθεια του 63΄με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.

Αυτό που δεν κατάφερε στο μακρυνό σουτ του Γιώργου Καραπέτσα στο 65 ΄0-2 . Οι γηπεδούχοι έχουν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 70΄σε αντεπίθεση όταν το σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε μόλις άουτ απ την εστία του Αλεξανδρή.

Η ανατροπή του Καραπέτσα στο 80΄απ αμυντικό και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπίκου θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ( Νίκος Τσίγκας): Τσιάρας, Δράκος, Ζήσιμος, Τόλιας, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Καρτέρης, Μάλλιος, Μέγας , Γάτσιος, Αλατάς

ΣΤΥΛΙΔΑ (Ηλ.Μπακούμης) : Αλεξανδρής, Τσαδήμας, Καββαδίας, Ζωγράφος ( 36΄λ τρ . Κουφιώτης Κ) Κουφιώτης Α, Βαρυπάτης, Μπίκος, Παπαδήμας, Λάγιος, Κωτίτσης, Καραπέτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative