Social Icons

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Έκτακτη ανακοίνωση του ΙΚΑ για τις συντάξεις! Μειωμένες από τον Σεπτέμβριο...


ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Μειωμένες ακόμη και πάνω από 18% θα είναι σε αρκετές περιπτώσεις οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Σεπτεμβρίου.
Με εγκύκλιό του, το ΙΚΑ γνωστοποίησε πριν από λίγο ότι η εισφορά υπέρ του κλάδου υγείας που ψηφίστηκε στα μέσα Ιουλίου (σ.σ αύξηση από 4% σε 6% για τις κύριες συντάξεις και επιβολή για πρώτη φορά εισφοράς 6% και στις επικουρικές συντάξεις) θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σύνταξη του Σεπτεμβρίου.
Εκτός όμως από την εισφορά του μηνός Σεπτεμβρίου, θα παρακρατηθεί τον ίδιο μήνα και η εισφορά του μηνός Ιουλίου και η εισφορά του μηνός Αυγούστου.
Επίσης, όπως διευκρινίζεται, η εισφορά θα επιβληθεί επί του αρχικού μεικτού μηνιαίου ποσού δηλαδή πριν τον υπολογισμό των εισφορών που έχουν επιβληθεί στις κύριες συντάξεις.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative