Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΥΠΟΙΚ: Εξετάζουμε αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Στόχος να γίνει πιο δίκαιος, τόνισε ο Τρ. Αλεξιάδης


ΕΝΦΙΑ
Τη δέσμευση ότι ο ΕΝΦΙΑ φέτος θα είναι πιο δίκαιος έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ.
«Θα εξετάσουμε αλλαγές ώστε ο ΕΝΦΙΑ να καταστεί πιο δίκαιος και πιο αποτελεσματικός» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

Όπως εξήγησε, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση του σχεδιασμού, ώστε ο φόρος του ΕΝΦΙΑ να γίνει πιο δίκαιος.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι εφορίες, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, δεν θα λειτουργούν και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας.
«Θα είναι κλειστές μία ή δύο ημέρες, ώστε οι υπάλληλοι να συνδράμουν στους επί τόπους ελέγχους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τους ελέγχους στις καταθέσεις του εξωτερικού, ο κ. Αλεξιάδης υποστήριξε ότι έχουν γίνει αρκετά πράγματα. «Βρισκόμαστε στη φάση ελέγχου, πρέπει να συνεχίσουμε» διευκρίνισε εν συνεχεία.
Όπως επιβεβαίωσε, οι έλεγχοι αποδίδουν καρπούς, καθώς οι εισπράξεις αυξάνονται.
Τέλος, όσον αφορά τις φορολογικές δεσμεύσεις, κατέστησε σαφές ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση. «Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί περίπου το 65% των δηλώσεων» τόνισε καταλήγοντας.

http://www.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative