Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Μετωπική στο δρόμο Λαμίας - Στυλίδας με δυο σοβαρά τραυματίες




Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00΄  το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, λίγο μετά την ΒΙ.ΠΕ.

Το αγροτικό που οδηγούσε ηλικιωμένος από τον Καραβόμυλο είχε κατεύθυνση προς τη Στυλίδα. Ο ηλικιωμένος οδηγός από άγνωστη αιτία, ίσως και από παθολογικά αίτια, βρέθηκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Δυστυχώς η σύγκρουση με το Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα ήταν αναπόφευκτη.
Η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ. πάτησε φρένο και προσπάθησε να βγει στην άκρη, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την μετωπική.
Χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού.
Η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα, με τα αυτοκίνητα και τις νταλίκες να εκτρέπονται προς την εθνική οδό, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα.
Για πολλοστή φορά οι οδηγοί έθεσαν το θέμα της αυξημένης κίνησης του συγκεκριμένου δρόμου λόγω των διοδίων της εθνικής στη θέση Μαυρομαντήλα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative