Social Icons

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Στα... δύο ο ΣΥΡΙΖΑ! Έντονες φήμες για νέο κόμμα από Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου!


Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου
Κόκκινο έχει χτυπήσει το εσωκομματικό θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροής να έχει μετατραπεί σε… μαραθώνιο, ενώ την ίδια στιγμή οργιάζουν οι φήμες ότι Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου σκέφτονται να στήσουν νέο κόμμα και οι βουλευτές της ΚΟΕ ετοιμάζονται να ανεξαρτητοποιηθούν.
Λαφαζάνης και Ζωή «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και «χτυπούν» τον Τσίπρα
Σαν ένα σώμα φαίνεται πως λειτουργούν πλέον ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε δυο από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Αλέξη Τσίπρα στο κόμμα. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι απίθανο να ξεκινήσουν ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στο καλοκαίρι, αφού γύρω στις 20 Αυγούστου θα υπογραφεί η συμφωνία για το νέο μνημόνιο και με αφορμή αυτό, οι αντιφρονούντες ίσως θελήσουν να γράψουν τη δική τους πορεία, απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν οι βουλευτές της ΚΟΕ

Προς… αναχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον η ΚΟΕ του κ. Ρούντι Ρινάλντι η οποία διαχωρίζει βαθμιαία πλήρως τη θέση της από την κυβερνητική πορεία.

Ήδη 17 μέλη του κόμματος δημοσιοποίησαν επιστολή με την οποία γνωστοποίησαν ότι φεύγουν από την Κεντρική Επιτροπή -ο κ. Ρινάλντι έφυγε προ ημερών από την Πολιτική Γραμματεία- ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις βουλευτές που ανήκουν στην συγκεκριμένη τάση είτε πριν είτε αμέσως μετά την επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή για το νέο μνημόνιο θα ανεξαρτητοποιηθούν.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η μαραθώνια συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, αποσύρθηκε η πρόταση για δημοψήφισμα στο ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα κληθούν απόψε ή ξημερώματα Παρασκευής, μόλις ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των στελεχών να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για διαρκές ή έκτακτο συνέδριο το Σεπτέμβριο.

Πηγή: crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative