Social Icons

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ουσιαστικά και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ φέρνουν νέα μνημόνια


το ΝΑΙ και το ΟΧΙ φέρνουν νέα μνημόνια
Κε αρχισυντάκτη

Μια μπόχα πλανάται πάνω από την Χωρά και το τόπο μου, τα Καμένα Βούρλα, η μπόχα της υποτέλειας και της υποταγής.

Τα τελευταία γεγονότα στη χώρα μας δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της ΕΕ και δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη των λαών. Ο εκβιασμός που υφίστανται οι Έλληνες τις τελευταίες ώρες και από τα δύο μπλοκ, και του ΝΑΙ και του ΟΧΙ αποσκοπούν να δημιουργήσουν ένα ψευτοδιχασμό. Λέγοντας ΝΑΙ ή ΟΧΙ εννοούν και οι δυο ΝΑΙ στα επ’ άπειρον μνημόνια και στην ΕΕ. Άλλωστε, ξέρουμε για τα επαναληπτικά δημοψηφίσματα στην Ιρλανδία, την Δανία και την Γαλλία μέχρι να καταλήξουν εκβιαστικά στην αρεστή απόφαση για το διευθυντήριο της ΕΕ.
Οι στόχοι της ΕΕ φάνηκαν ξεκάθαρα στην ομιλία της Μέρκελ στο Γερμανικό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η ΕΕ τα επόμενα 30 χρόνια πρέπει να συντονίσει τους μισθούς της με εκείνους των κύριων ανταγωνιστών της, δηλαδή της Κίνας και της Ινδίας.Ό λες οι χώρες πρέπει να προετοιμάσουν δημοσιονομικά δηλαδή κανένα δικαίωμα και μισθούς Ινδιών.

Ουσιαστικά και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ φέρνουν νέα μνημόνια, πολύ βαριά και βάρβαρα και τεχνηέντως σπρώχνουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό να επικυρώσουν.

Η ΕΕ δεν εξανθρωπίζεται είναι και θα παραμένει όπως και οι άλλες ενώσεις BRICS Ευρασιατική ένωση, οργανισμοί καπιταλιστικής ολοκλήρωσης και εκείνοι που σου έταζαν ότι θα τα καταφέρουν με σκληρή διαπραγμάτευση με παρτικολάρισμα θα κατάφερναν ότι δεν κατάφεραν οι υποτακτικοί σε κορόιδεψαν. Γνωρίζου οι αριστεροί ότι τον καπιταλισμό τον ανατρέπεις και δεν διαπραγματεύεσαι με το πεινασμένο λιοντάρι.

Απευθύνομαι στους συναγωνιστές που πιστεύουν ότι με το ΟΧΙ έχουν κάτι να κερδίσουν. Μόνο η συντεταγμένη έξοδος της χώρας από την ΕΕ, η κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής , η σταθερή εργασία για όλους, η καταπολέμηση της μετανάστευσης των νέων επιστημόνων, μπορεί να εξασφαλίσει μία ανθρώπινη και αξιοπρεπή ζωή για τον λαό, όταν ο ίδιος ο λαός είναι αφέντης στον τόπο του και όχι μπιστικός της Ευρώπης. Φαντάζομαι, ξέροντας τις προθέσεις σας ότι δεν θέλετε να κατατάσσεται σαν το Ναπολιτάνο η τον Νταλέμα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ 


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ 

ΑΚΥΡΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ 

Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative