Social Icons

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ράχες: Επιστολή προς τον Απόστολο Γκλέτσο για τα αδέσποτα - Αδέσποτο επιτέθηκε σε παιδί


Αδέσποτα
«Η επιστολή απευθύνεται στον Δήμαρχο Στυλίδας κο Γκλέτσο και αφορά την αύξηση των αδέσποτων σκυλιών .

Κύριε δήμαρχε ως παραθεριστής τα τελευταία δέκα χρόνια στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό των Ραχών θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή για την κάθε χρόνο αυξανόμενη παρουσία των αδέσποτων σκύλων στην περιοχή.
Οι επιθέσεις αυτών σε ενήλικες και παιδιά είναι αρκετά συχνές, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνεται θέμα καθημερινής συζήτησης αλλά και κάποιοι να σκέπτονται και ανήθικα.
Πρόσφατα έγινα αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης σε μικρό παιδί, ευτυχώς για το ίδιο το παιδάκι πρώτα και μετά για κάποιους άλλους με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Υπηρετείτε κύριε Γκλέτσο την τοπική αυτοδιοίκηση αρκετά χρόνια και θα μου επιτρέψετε να κρίνω με αρκετή επιτυχία, γιατί να θέλετε να λέμε ευτυχώς που δεν έγινε κάτι από τη στιγμή που γνωρίζετε καλά τους νόμους και τις επιπτώσεις αυτών..., μήπως γι' αυτό το κάτι είναι υπεύθυνοι κάποιοι και όχι η θεά τύχη !!!!!

Εύχομαι να μην χρειαστεί να επανέλθω με κανέναν τρόπο. (το παραλίγο θύμα- παιδί ήταν η κόρη μου).
Τα στοιχεία μου για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε είναι στην διάθεση του lamia report.»

Αναγνώστης

Η επιστολή εστάλη και δημοσιεύτηκε στο Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative