Social Icons

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ
Στυλίδα , 26 Μαΐου 2015

ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


ΘΕΜΑ : ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

1. Σας γνωρίζουμε ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ως καθ΄ ύλην αρμόδιο για τις πλοηγήσεις των πλοίων στους λιμένες της Φθιώτιδας, πρόκειται να προσλάβει με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (08) μήνες, έναν (01) έκτακτο Πλοηγό για την πλοήγηση πλοίων στους λιμένες της Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας.
2. Επίσης πρόκειται να προσλάβει έναν (01) έκτακτο Κυβερνήτη και έναν (01) έκτακτο Πρυμνοδέτη της Πλοηγίδος Π.Υ. 61 του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου.(Βόλος / Κεντρικός Λιμένας).
3. Όσον αφορά το δικαίωμα συμμετοχής καθώς και τα τυπικά προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο με ΑΔΑ : ΨΓ6Ν465ΦΘΘ-ΝΩ3.
4. Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα πραγματοποιείται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου – 1ος όροφος Γρ. Ναυτολογίας) καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες από Δευτέρα 25-05-2015 έως και Παρασκευή 05-06-2015.
5. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Κ.Λ/Χ Βόλου στο τηλέφωνο 2421353800 και 2421353830.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative