Social Icons

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πελασγία: Σταύρος Σιόλας Live - "Ένα τραγούδι για πολλά χαμόγελα"



 Σταύρος Σιόλας
Σάββατο 18 Απριλίου 2015
Παλιό Δημοτικό Σχολείο Πελασγίας
10:30 μ.μ.

Για άλλη μία φορά, μέσα από την μουσική, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
Ο σκοπός απλά...δημιουργικός!!
Όλα τα έσοδα της μουσικής βραδιάς, θα διατεθούν για εργασίες ανακατασκευής, συντήρησης και επισκευής της παιδικής χαράς, στην περιοχή της Τραγάνας.
Για να κατορθώσουμε, να μεταμορφώσουμε έναν χώρο, όπου παιδιά και συνοδοί, θα έχουν την δυνατότητα να "εκφραστούν" δημιουργικά, και να καλύψουν με παιχνίδι τον ελεύθερο χρόνο τους, νιώθοντας απόλυτη ασφάλεια.

Το 2006 ξεχώρισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το υποβλητικό τραγούδι του "Της Άρνης το νερό", κερδίζοντας το 1ο βραβείο καλύτερου τραγουδιού και ερμηνείας, ενώ τον αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο στο τραγούδι "Χωρίς εσένα", ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο ραδιόφωνο που συμμετείχε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Ο Σταύρος Σιόλας και η παρέα του, θα ξεκινήσουν ένα μουσικό ταξίδι από το άλμπουμ ΔΙΟΔΙΑ, που έχει αγαπηθεί από ραδιόφωνα και κοινό!
Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην χώρα του χειροπιαστού και του απτού, "εκεί όπου όλα συμβαίνουν" - την κομβική στιγμή που καλείσαι ν' αλλάξεις ζωή, ταυτότητα, έρωτες, χρόνο,χώρα και παρόν...για να βιώσεις, καθ' οδόν την αλλαγή, που απλά συμβαίνει, φτάνει να την θέλεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ.

Φυσικά δε θα λείπουν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο, λαϊκό και διεθνές ρεπερτόριο, σε ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο για αυτήν την βραδιά!!

 Πρωτοβουλία Νέων Πελασγίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative