Social Icons

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Δημ.Βέττας: Δεν ακολουθώ επίπεδο χαμαιτυπείου!


Δημήτρης Βέττας
Ο βουλευτής Φθιώτιδας Δημήτρης Βέττας, με αφορμή ανακοίνωση δημάρχου της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Όποιος νομίζει ότι βρίσκεται, ακόμα, στο βάθρο της τηλεοπτικής του παντοδυναμίας οφείλει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι οι εθνικές εκλογές τελείωσαν εδώ και τρεις μήνες. Οφείλει να αποδεχθεί με αξιοπρέπεια και ήθος το εκλογικό αποτέλεσμα και να μην κατεβάζει τον πολιτικό διάλογο σε επίπεδο χαμαιτυπείου.
Δηλώνω πως δεν θα τον ακολουθήσω στον ολισθηρό και δυσώδη πολιτικό κατήφορο που επέλεξε. Άλλωστε η τοπική κοινωνία είναι ο τελικός κριτής όλων μας."

Δημήτρης Βέττας
Βουλευτής Φθιώτιδας

2 σχόλια :

  1. Δημητράκη τώρα είναι αργά, μας φόρτωσες τον γκλέτσο ,μια ηρωική σοβαρή πόλη έπιασε πάτο, είσαι συνυπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ κ. Βέττα τον ίδιο δρόμο διάλεξες να ακολουθήσεις, το δρόμο του πελατειακού κράτους με έπαθλο τα ψηφαλάκια των 17 παιδιών της Πελασγίας. Καλά να πάθεις γιατί με τις ενέργειές σου δικαίωσες τον τραμπούκο αδειάζοντας υπηρεσιακό παράγοντα. Τι μήνυμα έστειλες στα παιδιά κ Βέττα; ότι όποιος βρίζει και απειλεί, όποιος φέρεται τραμπούκικα δικαιώνεται; Τώρα ήρθε η σειρά σου να σε παλουκώσει μετά τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την Πολεοδομία, την Αρχαιολογία και το Δασονομείο (καημένε Πάνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative