Social Icons

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΤΗ


Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας – Υπάτης
Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης Νομού Φθιώτιδας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας – Υπάτης, οργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις στο πλαίσιο του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 “ForOpenForests” με τίτλο “Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας”, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Οίτης.
Το έργο “ForOpenForests” υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ”, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Το 75% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το υπόλοιπο 25% καλύπτεται από τους εταίρους. Συγχρηματοδότης είναι και ο Δήμος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου. Η διάρκεια του έργου είναι 63 μήνες, ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2012 και λήγει τον Νοέμβριο του 2017.

Τα έξοδα υλοποίησης των επισκέψεων θα καλυφθούν από το έργο “ForOpenForests”

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Υπεύθυνη λειτουργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative