Social Icons

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Δυο αδέλφια, υπεράνω υποψίας, χτύπησαν και λήστεψαν τον ιερωμένο στη Γλύφα


ληστεία
Η ληστεία είχε γίνει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου ανήμερα των εκλογών, σε ιδιόκτητο μοναστήρι - σπίτι στον οικισμό Αγίας Παρασκευής στο Φανό Γλύφας.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην μικρή κοινωνία της Γλύφας για την σύλληψη των δυο ληστών της άγριας ληστείας που είχε σοκάρει πριν λίγο καιρό όλους τους κατοίκους.
Τα δυο αδέλφια από την Αλβανία, ήταν υπεράνω υποψίας αφού διέμεναν πολλά χρόνια στην περιοχή και δούλευαν κανονικά, χωρίς να δώσουν ποτέ την εντύπωση ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, μετά από έρευνα που έκαναν έφτασαν στα ίχνη των δραστών και σήμερα το πρωί της Παρασκευής τους περάσαν χειροπέδες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι τους αναγνώρισε ο 60χρονος ιερωμένος, που είχε περάσει εφιαλτικές ώρες στα χέρια τους.

Τον χτύπησαν και τον κλείδωσαν στην τουαλέτα....

Η ληστεία έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής την ώρα που ο 60χρονος πήγε να χτυπήσει τις καμπάνες. Οι δυο κουκουλοφόροι, που είχαν μπει στο μοναστήρι από το συρματόπλεγμα της περίφραξης, του επιτέθηκαν και τον αιφνιδίασαν.
Ο ιερέας προσπάθησε να αντισταθεί και πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους ληστές. Ο άλλος όμως τον χτύπησε δυνατά με ένα ξύλο στη μέση και τον έριξε κάτω. Στη συνέχεια αφού τον χτύπησαν βάναυσα τον κλείδωσαν στην τουαλέτα.
Οι δυο κουκουλοφόροι έκαναν άνω κάτω τόσο το σπίτι όσο και την εκκλησία, που υπάρχει στο χώρο και άρπαξαν χρήματα (περίπου 500 ευρώ), άλλα και διάφορες εικόνες, χρυσαφικά και κειμήλια μεγάλης αξίας, ενώ στη συνέχεια είχαν διαφύγει με το αυτοκίνητο του θύματος.

LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το STILIDA NEWS δεν υιοθετεί καθ' οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα.Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΩΝ

Για τους αναγνώστες

Τα αναγραφόμενα από τους αναγνώστες δεν εκφράζουν τις απόψεις του διαχειριστή του STILIDA NEWS και φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη των όσων γράφουν. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν στη διεύθυνση gkordis@gmail.com για να διαγραφεί.

ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Η αναδημοσίευση δε ενός άρθρου δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση του περιεχομένου του από το "STILIDA NEWS"






Ο διαχειριστής

Ακολουθήστε μας στο Facebook
Powered by: Internetsmash
 
 
Google Analytics Alternative